1 de nov. 2019

Ocellaires Km.0 avui emprèn el vol


Avui inicia el seu camí el portal Ocellaires Km.0, un blog amb un objectiu molt clar: apropar el món de l'ornitologia a tothom, aprenent així a observar i identificar els ocells que tenim al costat mateix de casa i també a posar-los-hi la vida més fàcil, ja sigui construint petites menjadores o penjant caixes niu. Per tant, us acompanyarem en aquest viatge per a convertir-vos en ocellaires Km.0.

Qui hi ha darrere Ocellaries Km.0 ?
Aquest projecte neix impulsat per Birding Catalunya, amb la col·laboració de la Fundació Plegadis i de l'associació CEN.

Birding Catalunya duu a terme diferents projectes per tal de donar a conèixer el món de l'ornitologia mitjançant el seu blog, les xarxes socials, i altres portals com Turisme Ornitològic a Catalunya.

La Fundació Plegadis, ubicada a un paradís ornitològic com és el Delta de l'Ebre, realitza un gran nombre de projectes per tal d'estudiar i ajudar les aus del país, així com també les altres espècies animals i vegetals i els diferents ecosistemes que tenim. L'educació mediambiental dels més joves és una de les seves puntes de llança.

L'associació per la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) treballa per millorar i conservar els nostres hàbitats i la seva biodiversitat, mitjançant diferents tallers i també amb projectes de custòdia del territori. Juntament amb Birding Catalunya també van crear el Club de les Mallerengues CEN, on es realitzen sortides d'iniciació a l'ornitologia al Camp de Tarragona.